KARABÜK / MERKEZ - Namık Kemal İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık.Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle program düzenledik

Şbt

Okulmuzda Eğitim Kenti Karabük Projesi Uygulanmaya başladı

1-Değerlerimiz

2-Okumayı Öğreniyorum

3-Akademik Başarıyı artırma

4-Kültürel,sanatsal,sportif ve sosyal faaliyetler

5-Yabancı Dil Karabük'e yabancı değil

Şbt

Okulumuz.Sınıf öğrencilleri  Karabük Öğlebeli Eğitim Merkezinde DENEYAP kart eğitimine katıldılar.

Ara

Okul Aile Birliğinin katkılarıyla düzenlenen  kermesten elde edilen gelir ve öğretmenlerimizin yaptığı bağışla okulumuza su arıtma cihazı taktırdık. Emeği geçen velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle program düzenledik.Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlandığı yazı ile Müdürlüğümüze bildirilmiştir. Bu kapsamda okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" uygulanacaktır. Faaliyet planını aşağıda belirtilmiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85.yıl dönümünde saygıyla andık. Anma Programının hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür edriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde okulumuzda kutlama programı yapıldı. Programa dahil olan öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladı. Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilere teşekkür ederiz.